"Омразата е любов, която се е обърнала с гръб."

Тери Пратчет
Енергийна Ароматерапия ІІ част 07
Nov
Кога: Обратно в календара November 7, 2014 @ 8:00 pm – November 9, 2014 @ 4:00 pm
Къде: Велико Търново, хотел Панорама
Цена: 120 лв
Телефон: Ренета Цанева
0898709915, 0888867284
Категория: Курсове

Думата АРОМАТЕРАПИЯ предизвиква недвусмислени и ясни асоциации. Почти всеки, ще си представи спа студио, комбинация от етерични масла и релакс. Да, ароматерапията е и това, но не само…

Авторският курс на Симана Златева „Енергийна Ароматерапия” ІІ част, има за цел да приложи етеричните масла, като инструмент за катарзис и личностно развитие. Резултатът, който ще постигнем е да инициираме на процеса на възстановяване на здравето. И не само…

Начинът по който сме свикнали да живеем изисква от нас да сме винаги готови да реагираме на стресовите ситуации. А те възникват една след друга.

Човек има два основни механизма за справяне със стреса, но и двата бързо ни вкарват в порочния кръг. „Бий се или бягай” е формулата по която стандартно живеем. Това негласно споразумение се превръща в основна програма, която телата и душите ни следват. За да се биеш или избягаш от ситуацията е нужна пълна мобилизация на ресурса, с който човек разполага. Умът става фиксиран единствено в стресовата ситуация, емоциите биват потиснати, и не само…

Стресът не е инцидентен в живота ни, той е ежедневие – следователно ние бързо се сдобиваме с ежедневно потискани емоции, а системата, наречена човек се задъхва в опита си да се освободи от напрежението, което трупа още стрес… Влизаме в омагьосан кръг.

Умът свиква да работи в този разболяващ тялото режим и един ден нещо се счупва. Един ден човек осъзнава, че е изгубил радостта от живота си, чувството за удовлетвореност и… здравето си.

На следващия ден някой ви дава съвет как да си помогнете. Друг ви предлага книга с мъдростите на велик Източен учител. Но това са само думи, думички, които отдавна не значат нищо за ума, защото умът е погълтан от стрес и сърцето е блокирано от неизказани чувства.

Как да отворим един такъв ум? Как да разблокираме сърцето, за да може отново да се радва и обича? Как човек да бъде здрав при тези мисловни, емоционални и енергийни модели, при стреса в който живеем?!

Нужно е средство, което да заобиколи критичния фактор на стресирания ум, докато в същото време леко, меко и нетравматично освободи блокираните емоции. Такова средство, даказало своята ефективност във времето са етеричните масла.

Каним ви на едно тридневно изживяване, в което чрез съчетанието на мъдростта на Изтока и познанието на Запада да започнем заедно процеса за възстановяване на здравето. Да освободим ума от стреса, да пречистим сърцата си от потиснатите негативни чувства, да открием къде и как е блокирана силата на живота в телата ни и да се заредим с лечебната енергия на етеричните масла, носещи в себе си силата на Стихиите.

“Енергийна Ароматерапия“ ІІ част е курс, който променя представите ви за собствената ви енергетика и ароматите завинаги. Това е курс на който ще получите познание и ще развиете умения как да разгадаете енергийния код на етеричните масла и да го използвате при бърза помощ или за хроничен проблем.

На този курс ще научите:

Методите за приложение на етеричните масла за Енергийна работа;

Ролята на демоните на чакрите и подбор на масла за първа помощ за всяка чакра;

Медитативни практики с етерични масла за енергийна хармонизация.

Обратно към всички Курсове