Страхът крие от нас собствената ни сила. Да си я върнем. 11
Nov
Кога: Обратно в календара November 11, 2014 @ 8:30 pm - 11:30 pm
Къде: Бургас, Холистичен център Магнолия, ул.
Цена: 40 лв
Телефон: Йорданка Чанева
0899 130 620, 0889 520 562
Категория: Тренинги

„… Хиляди хора, поразени от страха, цял живот безпощадно ще учат на страх децата си и децата на своите деца.“
Братя Стругацки

Страхът е мощна спирачка, която ни възпира от действия, които разпознаваме като потенциално опасни за нас. И е безспорен факт, че ако не беше необходим, страхът нямаше да съществува. НО! Нужно ли е да живеем в страх? Необходимо ли е да се лишаваме от радост, щастие и дори любов от страх? Колко енергия хабим в този танц със себе си – да се страхуваме и да се „борим“ със страха?

“Решения, взети от страх, носят само болка и страдание.”
Психодинамична зависимост

Вярвам, че човек не е роден, за да се страхува, да си забранява и да се ограничава заради страховете си. Да, страхът има своята роля в живота ни, но след като я е изиграл, е време да напусне сцената и да освободи пространство за радостта, любовта и щастието, които никога не виреят ЗАЕДНО със страха. Нещо повече – страхът е катинарът, залостената врата, скривалището на личната ни сила и ако той бъде овладян, може не само да спре да пречи, но дори и да бъде впрегнат за реализирането на целите, желанията и мечтите ни.

Въпросът е само КАК да стане това. И на този тренинг ви предлагам отговорите и решенията, които съм открила за себе си – в опита си в бойните изкуства, бизнеса, сигурността, управлението и треньорството.

„Страхът възниква, когато губиш увереност, че ти това си ти.“
Антоан дьо Сент-Екзюпери

Водещ: Симана Златева

Продължителност – 3 часа, такса за участие 40 лв*.

Очаквайте в Бургас, 11 Ноември 2014 г., 18:30

Обратно към всички Тренинги